Direct
bestellen

Deze week open

do 15/04 13 - 17.30
vr 16/04 13 - 17.30
za 17/04 13 - 17:30

Adres

Gravenstraat 14
4331 KP Middelburg

info@hoplala.nl

Social

Winkel & spaarkaart

Hoplala is een winkel in bier en cider en zo aan de Gravenstraat in Middelburg (zijstraat van de Markt).

De winkel is hobby, dus we zijn vrij beperkt open: donderdag, vrijdag en zaterdag, telkens van 13 tot 17.30 uur. Maar we kunnen ook op afspraak open en je kunt online bestellen en offline ophalen. Mail even of vul het formulier in.
In verband met het welbekende virus spelen we ‘stoepwinkel’: we helpen je van op de stoep omdat de winkel te klein is om 1,5m afstand te kunnen houden.

Dit jaar bestaan we 5 jaar en hebben we onder meer een leuke cadeau-spaaractie. Haal een spaarkaart, koop 5x voor minstens 25 euro aan bier en cider en zoek een leuk bierpakketje uit. De voorwaarden vind je hier.

 

Bieren & Ciders

De nadruk ligt bij Hoplala op mooi, ambachtelijk bier met wortels. Dat betekent veel eerlijk, authentiek streekbier, grote flessen, hoevebrouwerijen en veel traditioneel Waals, Duits en Engels bier.

Uit Vlaanderen en Brussel hebben we vooral zuur bier van spontane of gemengde: lambiek, West-Vlaams Roodbruin en Oudenaards Bruin.

Vaak op voorraad: 3 Fonteinen, Alvinne, Blaugies, Buxton, Cantillon, De Glazen Toren, De La Senne, De Leite, De Ranke, Dupont, Girardin, Hanssens, Harviestoun, Magic Rock, Oud Beersel, Rulles, Samuel Smith, Schlenkerla, Schneider Weisse, Siren, Strubbe, Tilquin, Verhaeghe…

Cider en aanverwanten hebben we ook. Elegante Normandische, zure Spaanse, stoere Britse en verrassende Lotharingse appelciders. En meestal ook poiré, pommeau, apple port, maitrank, pineau de charentes…

Voor de nieuwsgierigen: er is een groot verschil tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘best before end’. Check hier waarom je bieren over die tweede datum bij ons soms gewoon in de winkel treft.

Bestellen en ophalen

Hoplala heeft geen webwinkel. Maar je kunt bij ons wel online een bestelling plaatsen, die we dan in een leuk doosje voor je klaarzetten in de winkel.

Tijdens de Corona-crisis kun je je bestelling zelfs superhygiënisch en contactloos ophalen. Je hoeft er de winkel niet eens voor in. Sterker nog, daar kom je niet eens in. Die is te krap voor de 1,5 meter maatregel.

Perfect voor cadeautjes voor een ander of jezelf. Vul het formulier hieronder in, we mailen je terug met een totaal en geheel vrijblijvend voorstel en het zal wel loslopen.  Wil je op afspraak winkelen? Kan ook. Geef maar aan in het vakje opmerkingen:


    (min. € 15, eindbedrag wijkt max +/- 10% af van je budget)


    (zoals een land, een biersoort, jaargetijde, feestdag, geen bieren maar ciders)

    Na het verzenden van dit formulier, bevestigen we per e-mail of we iets kunnen regelen en doen we je een voorstel. Fotootje erbij en alles. Vrijblijvend tot jij zegt: ja, ik wil!
    Geen mail gehad? Dan staat je bestelling helaas nog niet klaar. Check ook de spam-map van je mailaccount!
    Betalen doe je gewoon bij het afhalen en kan tijdelijk in verband met de coronacrisis alleen met Tikkie, contactloos of pin.